Black Mirror 5

0
677

Mult așteptata lansare a celui de al cincilea sezon al serialului britanic este aproape.

Chiar dacă cei de la Netflix nu au făcut încă un anunț oficial, se pare că noul sezon al serialului creat de Charlie Brooker va fi lansat cu doar două zile înainte de anul nou. Foarte probabil, serialul va fi disponibil și pe platforma românească a Netflix abia la începutul lui 2019.

Creat  de către Charlie Brooker în 2011, pentru canalul britanic Channel 4, serialul și-a câștigat foarte rapid atât respectul criticilor, cât și pe cel al publicului, reușind rapid să intre în cultura populară. Poveștile bine scrise, explorarea unei realități distopice, dar cu evidente trimiteri la societatea contemporană, au făcut din Black Mirror  o producție care a reușit să atragă nu doar interesul fanilor science fiction, încă de la primele episoade.

Din 2015, Black Mirror a intrat în portofoliul Netflix, sezoanele 3 și 4, numărând câte 6 episoade fiecare, fiind lansate în 2016, respectiv 2017, pe platforma americană de streaming.

Sezonul 5, se pare, va avea doar patru episoade, dintre care unul va fi interactiv, astfel încât spectatorii vor putea decide evoluția poveștii, respectiv finalul acesteia. Un trailer al noului sezon este deja disponibil pe site-ul Netflix.

În așteptarea noului sezon, care este episodul vostru preferat de până acum ?