Calendarul reorbanizării guvernului

0
359

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis ca miniștrii Cabinetului Orban 2 să fie audiați săptămâna viitoare, în comisiile de specialitate, pe 17, 18 și 19 februarie. Votul de învestire este programat pentru luni, 24 februarie.

„BPR dominate de majoritatea PSD au stabilit un calendar pentru procedura de investire a Guvernului. În urmă acestui calendar audierile miniştrilor se vor desfăşura săptămâna viitoare, pe 17, 18 şi 19, urmând că votul în plenul Camerelor reunite pentru investiurea Cabinetului să se desfăşoare în data de luni, 24 februarie, începând cu oră 16:00. E un calendar prin care, evident se respectă regulamentul, adică termenul maxim de 15 zile, dar este un calendar lent, care arată o tendinţa de tergiversare din partea BPR dominate de PSD. Miniştri vor fi pregătiţi şi se vor prezenţa la audieri”, a spus Ludovic Orban, după stabilirea calendarului.

Notă: Cineva spunea că nu există o mai bună definiție a prostiei decât să faci același lucru, în același fel, cu aceleași mijloace.