Firea: ”Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni”

0
465

Gabriela Firea a postat pe o rețea socială câteva fotografii prin care dorește să demonstreze diferența între modul în care se lucra în mandatul domniei sale la Pasajul Doamna Ghica și faptul că lucrările au fost sistate de noul primar, Nicușor Dan, ”din răzbunare personală și politică”.

”Pasajul Doamna Ghica – cum se lucra în mandatul meu și pustiul de pe șantier surprins azi. Companiile municipale Trustul de construcții și Consolidări sunt ținute acum fără resurse de către noul primar.

Suferă oamenii, pentru că acest pasaj trebuia finalizat în această perioadă. Eu și echipa mea am respectat toate termenele de execuție. S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat. La fel se întâmplă și pe șantierul din Prelungirea Ghencea.

 

Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni. A anunțat că “desființează” companiile municipale înființate pe model vienez în mandatul meu. Asta va însemna întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei. Cele 4-5 firme care erau abonate în ultimii 15 ani la contractele cu primăria. Contracte păguboase din care doar clienții lor politici câștigă, sub nicio formă cetățenii”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.