Blat între PNL și PSD, pentru referendumul de la Buzău. Ilie Bolojan vine de la Oradea să facă ordine în fieful lui Ciolacu

0
335

Ilie Bolojan, liberalul care conduce CJ Bihor, se implică direct în referendumul de la Buzău, zonă aflată în fieful PSD și a lui Marcel Ciolacu. Ilie Bolojan și Constantin Toma, primarul PSD al Buzăului, își dau mâna pentru proiectul de comasare a comunei Țintești cu municipiul Buzău, potrivit Express Sud-Est.

Pentru liberalul de la Bihor ar fi un al treilea referendum în care se implică, deși, surprinzător, primele două au fost eșecuri totale.

Chiar dacă liberalii din Buzău nu susțin proiectul primarului Toma, venirea lui Ilie Bolojan indică o cu totul altă realitate. „Blatul” dintre PSD și PNL este ilustrat și de declarațiile de dragoste pe care și le-au făcut reciproc Bolojan și Toma, iar acum, mai nou, Emil Boc este cel care felicită Buzăul pentru demersul referendumului, despre care spune că ar putea da startul adevăratei reforme administrative.

Potrivit sursei citate, Țintești nu este cea mai potrivită modalitate de extindere pentru Buzău, o variantă mult mai atractivă și cu potențial economic uriaș ar fi cea a localității Monteoru, una cu o bogată tradiție turistică.

Detalii, pe expresssud-est.ro.